Laure Nicaise

Laure vervoegde het team in maart 2020 na enkele jaren in een andere praktijk gewerkt te hebben. De actieve dynamiek die er in de praktijk heerst spreekt haar bijzonder aan. Ze staat erop om elke patiënt geïndividualiseerd te benaderen en samen de gekozen doelen te bereiken. Om kwalitatieve zorg te kunnen bieden, schoolt ze zich met plezier geregeld bij.

Zowel manuele therapie als sportkinesitherapie spreken haar aan. De variatie van klachten maakt het extra interessant volgens haar. Door haar achtergrond als gymnast en sprinter, leeft ze zich graag uit met het sportieve publiek. Haar voorliefde voor de atletiek wil ze graag doortrekken in de praktijk, waardoor ze zich binnenkort zal specialiseren in loopanalyse.

In haar vrije tijd trekt Laure graag haar loopschoenen aan. Daarnaast maakt ze met plezier tijd vrij voor vrienden en familie. Reizen is een grote passie en dan trekt ze liefst de bergen in, steeds op zoek naar avontuur. Stilzitten is niet haar beste eigenschap. Gelukkig heeft ze hier als kinesist geen baat bij 😉.

BASISOPLEIDING

– Kinesitherapie ( 2016 )
– Manuele therapie postgraduaat UGent  ( 2017 )
– Pro Q kine label vanaf 2019

AANVULLENDE OPLEIDINGEN

Sportkinesitherapie

– Hamstring Related Injuries Smarteducation ( 2019 )

DryNeedling
– Dry Needling Gent ( 2018 )

Overige
– Frozen Shoulder Smarteducation ( 2020 )

Comments are closed